Sök

Tillverkare

Kategorier

Login

Skapa ett konto

Om MC

Välkommen till Motocity, Göteborgs personligaste mopedbutik.

Vi försöker alltid erbjuda god konsultation och kvalitetsprodukter genom vår hemsida och WalkInShop. Med över 10 år i branschen har vi lärt oss ett och annat. Vi erbjuder det mesta med inriktning kina-scooters, reservdelar och trim. Att hålla god service och låga priser är vårt motto och vi uppnår detta genom att ha enkla lokaler, minimalt med kostsam reklam och en enkel hemsida. Gillar du få personlig service ska du ringa mig idag, så tar jag hand om dig och din scooter.

Motocity har alltid jobbat med kundkontakt i fokus. Och har under åren representerat flera varumärken och strävat att tillhandahålla ett så stort utbud av nya fordon, så som mopeder, scooter, olika motorcyklar, ATVer men även utrustning samt alla tillbehör man kan tänkas vilja ha. Vi har erfarenhet av branschen sedan 2004.

Vår historia på Hisingen.

Vårt säte är Göteborg med Hisingen och omnejd. Vår första butik öppnades på Gamla Tuvevägen 18 2006. 2008 flyttade till Aröds Industriväg 66, precis i området bakom Sibylla och nya Wolksvagen Aröd. 2011 flyttade vi till vår mest kända adress, Ångpannegatan 2, precis intill Kvillebäcken. Dessa år har lärt oss mycket men det var den ekonomiska nedgången, nya mopedregler 2008 och en kraftig nedgång i lågkonjukturen som tvinga oss att tänka om.

I nyåret 2013 beslutade vi att stänga ner vår stora fysiska butik och ta allt vi lärt oss under åren ut på nätet. E-handel är ett spännande verktyg och helt nytt för oss, men vi är säkra på att ger er en så bra köpesupplevelse som våra kunder fick i vår fysiska butik. Nu kan hela landet få ta del av oss på Motocity, inte bara våra goa Göteborgskunder.

Idag har vi vår e-handel och vår WalkInShop, där man kan köpa delar över disk och lämna in mopeder för service och reparation.

Vi auktoriserad återförsäljare av flertalet märken så som t.ex Baotian, Kymco, LML, CPI, Viarelli, LPI, NGK, Stylepro, StreetPro, Malossi, Polini, SBS, LPI, Motoforce, Stage6, Midland, Galp, Denso, Sawa, Duro, Michelin, Pirelli m.fl.

Vi fyllt 10 år!

2006-2016. Tiden går fort när man har roligt.